In De Spijker

'De Spijker' wandelt.

Terwijl ik hier aan m'n PC dit artikel zit te schrijven, schijnt de zon. Je zou verdorie toch de kramp krijgen.
Deze morgen tijdens het 1ste lesuur viel het nog redelijk mee. Het 2de lesuur daarentegen was er een om snel te vergeten.
De sluizen boven gingen helemaal open. Dat beloofde dus niet veel goeds voor de 1ste Spijkerwandeling.

Yvan en Mark (van Nadine en met K) kwamen het clubhuis binnen als 2 verzopen ratten.
Pijltjes hangen kan soms hard werken zijn :) Het parcours van de 5 Km was uitgestippeld.
Ze moesten nu echter nog de 10 Km en de 15 Km verder uitsippelen. Zij weg en kort daarna wij ook.

MM (moedige Mike) durfde de 15 Km aan, gedreven door de wind en zijn 2 Duitse Herders.
Het merendeel van de wandelaars hadden zich verenigd om de 10 Km te verslijten.
Ondergetekende zelf koos het zekere voor het onzekere en koos voor de 5Km.
Dat parcous was trouwens niet voor niets bepijld geworden. Samen met Frederic en Duck
begaf ik mij op weg. Geprezen zijn Frank De Boosere en Sabine Hagedoorn, de lucht klaarde open.
No more rain............ we begonnen zelf lichtjes te zweten van het wandelen.

We waren uiteraard als eersten terug binnen (het zou er nog maar aan mankeren) en bij onze terugkeer
was Rita al druk in de weer met picollo's, kaas, hesp, boter (of noemen ze dat nu butter........)
We kregen onze stempel, een verfrissende pint EN een sjieke T-Shirt van de club.

2 Palms later kreeg ik bericht van David dat ze in aantocht waren van de 10 Km.
Dit was voor mij het signaal om mijn fototoestel te nemen en een paar beelden te schieten.
(waarvan getuigenis onderaan dit artikel)
Op kop, Myriam, niet zomaar, neen ze MOEST dringend. De rest volgde op een boogscheut.
Kort daarna was Mike ook binnen. Hij had er een run-walk-run-walk van gemaakt.
Nadine en haar zoon en daarna Franky sloten de rangen. Iedereen was veilig terug.

Iedereen kon nog nagenieten in het clubhuis. Een hapje en een drankje waren welkom.
Laat ons, ondanks de natte start, toch maar besluiten dat dit een bescheiden succesjes was.
Bij deze dank aan iedereen die heeft mee gewandeld of mee geholpen heeft aan de organisatie.

tot slot enkele sfeerbeelden.

Hondenvereniging 'De Spijker'